Harrojeni rejat e estradës, kjo është reja bukuroshe e Fatmir Limaj

Jemi mësuar ti shohim rejat e shumë prej fytyrave publike, ku secila lirishtë mund të themi se është më e bukur se tjetra.

Por me pak janë të njohura ato të politikaneve kosovarë, shkruan InfoKosova.

Politikani Fatmir Limaj edhe pse për nga pamja mund të doket si i ri, ai është bëre vjehërr po ashtu edhe gjysh.

“InfoKosova”, iu prezanton me nusen e djalit të Fatmir Limaj, Durimit me Shqipen.

Kujtojmë se Shqipja dhe Durimi janë prindër të dy fëmijëve./InfoKosova/

Shiko fotot:

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *