Home SPORT (Video) Iku emigrant në Greqi, Itali dhe Gjermani, shqiptari: Jam kthyer në...

(Video) Iku emigrant në Greqi, Itali dhe Gjermani, shqiptari: Jam kthyer në vendin tim, do merrem me bujqësi

Pas 20 vitesh emigrim, 35-vjeçari vendosi të rikthehet në atdhe e të merret me bujqësi.

Në Picar të Vlorës, fermeri i ri po kultivon kungullin dhe specin për turshi. Për më tepër, ndiqni kronikës e përgatitur nga gazetari Mikel Marsi.


SHTYPNI VIDEOT ME POSHTE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here