Home SPORT Nuk ka qetësi në qytetin që shqiptarët e duan shumë/ Uji po...

Nuk ka qetësi në qytetin që shqiptarët e duan shumë/ Uji po merr para çdo gjë tani në mes të qershorit

Për shkak të shiut të madh shumë rrugë të Stambollit janë përmb ytur dhe qytetarët po kalojnë një kohë të vështirë për shkak të reshjeve të papritura.

 

Të kapur të pa përgatitur për reshjet e shiut, qytetarët u përpoqen të mbroheshin në stacione autobusi dhe zona të mbyllura.

Nën disa ura në Stamboll, automjetet nuk mund të kalonin dhe kishte një dendësi trafiku.

Ministri Arslan: Përmbytjet në Stamboll janë katastrofë e vërtetë – PORTALB


SHTYPNI VIDEOT ME POSHTE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here