Home SPORT Gjendja vazhdon të jetë tejet e vështirë në Gjermani, burri lutet për...

Gjendja vazhdon të jetë tejet e vështirë në Gjermani, burri lutet për ndihmë: Nuk di i kam gjallë vajzat 13 dhe 17 vjeçe

Me dhjetëra qytetarë janë raportuar të zh dukur nga p ërm bytjet masive në Gjermani, ndërsa deri tani kanë vd ekur të paktën 58 jetë njerëzish.

Përmbytjet në Gjermani – 8 të vdekur dhe shumë të humbur

Një baba i dësh përuar u shfaq Live në BILD duke treguar se dy vajzat e tij ndodhen në vendin e përfshirë nga pë rmbytjet dhe nuk ka mundur të lidhet me to.

Kontakti i fundit telefonik që kishte pasur me vajzat të moshave 13 dhe 17 vjeçe kishte qenë të mërkurën në mbrëmje dhe që prej atij momenti nuk ka më asnjë lajm prej tyre.

Kaos nga përmbytjet në Gjermani, mbi 42 viktima dhe dhjetra të tjerë të zhdukur! Autoritetet paralajmërojnë për përkeqësim të mëtejshëm të situatës - Shqiptarja.com

SHTYPNI VIDEOT ME POSHTE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here