Ana dhe Tea në lidhje të re pas daljes nga Përputhen dhe e pohojnë vetë

Ana dhe Tea, dy nga vajzat më të komentuara të Përputhen kanë folur sot për jetën e tyre private.

Si Ana, edhe Tea pranuan se nga djemtë e rinj që po konkurrojnë për sezonin e ri të “Përputhen” nuk i ka pëlqyer njeri për partner, por Tea tregoi se ka pasur djem shumë interesant në audicione.

Të pyetura nëse janë beqare, Tea u përgjigj: “Jo”, duke pranuar kështu se ka nisur një lidhje të re ndërsa Ana tha:

“Eh, këto punë janë të thella”, duke lënë të kuptohet se edhe ajo mund të ketë gjetur dashurinë.

SHTYPNI VIDEOT ME POSHTE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *