Home SPORT Balerina mbeti tullace për shkak të këtij gabimi që e bëni edhe...

Balerina mbeti tullace për shkak të këtij gabimi që e bëni edhe ju/ Mos e përsërisni më

Balerinët nuk janë të vetmit që e duan stilin klasik të flokëve.

Por ish balerina, Diva Holland po i paralajmëron të tjerët për r rezi qet e mbajtjes së flokëve të lidhura shumë fort.

Vite me radhë ajo lidhte flokët e saj me një lidhëse të ngushte, dhe Diva filoi të hu mbasë flokët e saj në moshën 13 vjeçare.

Kur Diva, u bë 22 vjeçare dhe ishte në shkollë ende ajo u pë rballë me shumë ng acm i me nga shokët e saj.

Alopecia Traction është termi i përdorur për humbjen e flokëve për shkak të tërheqjes së vazhdueshme dhe të vazhdueshme të rrënjëve.

Raportet e Pavarura tregojnë se shenjat janë shpesh delikate, dhe së pari shfaqen si hu mbje e flokëve rreth linjës së hollë.

Diva përfundimisht vendosi t’i nën shtrohet një oper ac ioni për një transplantim të njësive folikulare, që përfshinte marrjen e copave të lëkurës me flokë nga skaji i kokës së saj dhe zhvendosjen e tyre në vendet ku hu mbja e flokëve ishte e dukshme, sipas Good Housekeepin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here