Home SPORT Mjekët thanë që nuk kishte më shpresa për babain e katër fëmijëve/...

Mjekët thanë që nuk kishte më shpresa për babain e katër fëmijëve/ Burri zgjohet nga ko.ma pasi i heqin aparaturat

Babai i katër fëmijëve, Scott Marr, u gjet nga familja pa ndjenja në shtratin e tij, pasi kishte pës uar një go   dit je në tru.

Truri i tij kishte ën jtje të konsiderueshme dhe pasi mjekët nuk panë përmirësim të gjendjes së tij, dolën në përfundimin se tr   uri i Scott kishte ndaluar së funksionua

Kështu, familjarët morën vendimin që ta shkë pusnin nga aparaturat. Ata i dhanë la   mtumirat e fundit dhe u larguan për t’u bërë gati për të nesërmen.

Por, ndërkohë që ata përgatiteshin për fu   ner alin, mjekët nga sp   itali i njoftuan se zoti Marr kishte filluar të zgjohej.

Vajzat tashmë e quajnë babanë e tyre si “njeriu mrekulli” që u kthye pikërisht në momentin që po përgatiteshin ta linin të shkonte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here