Është he.dhur në internet një video e shkurtër, që nuk dihet se ku është realizuar, e cila tregon për një njeri që he.dhë fish.ekzj.arr.ë në drejtim të gruas.

Megjithëse të dy qeshin, kur go.d.it.et nga shkëndijat nisë të ketë dh.im.b.je dhe vazhdon të largohet.

Në fund ajo shihet duke u shtrirë në barë, ndërsa besohet se ka marrë lë.ndi.me të konsiderueshme nga d.je.gi.et.

Shiko Videon:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here