Home SPORT “A e bën akoma *përgjigja e 60-vjeçares e habit konkurrentin e ‘Për’puthen...

“A e bën akoma *përgjigja e 60-vjeçares e habit konkurrentin e ‘Për’puthen 40+”

Sot ka ndodhur takimi mes Shqipes dhe Guiseppe.

Të dy u ndanë të kënaqur, duke pasur respekt për njëri-tjetrin.

 

Shqipja u ndje e kënaqur pasi Guiseppe hyri në kuzhinë dhe gatoi për të.

Nuk i lanë anash as bisedat intime duke pyetur për s*ksin.

 

Më tej, e pyet Shqipen: “A bën akoma s*ks ti?”

Shqipja: “Them se po” duke u habitur nga kjo përgjigje pasi ajo edhe në studio rrëfen se s*ksi është pjesë e rëndësishme për të.

 

SHTYPNI VIDEOT ME POSHTE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here