Home SPORT (Video) Mësuesja bëhet virale, harron Kosovën: Shqipëria kufizohet vetëm nga tri shtete

(Video) Mësuesja bëhet virale, harron Kosovën: Shqipëria kufizohet vetëm nga tri shtete

Një mësuese gjeografie, e cila publikonte online leksionet e saj gjatë periudhës së pandemisë, është bërë virale në rrjet. Në tetor të vitit të shkuar, mësuesja e gjeografisë u mësonte nxënësve të vitit të dytë se Shqipëria kufizohet me Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut dhe Greqinë, derisa nuk përmend fare Kosovën.

Videoja është publike në youtube, e publikuar nga Ministria e Arsimit të Shqipërisë dhe e transmetuar në Televizionin Shtetëror.

“Shtetet kufitare të Shqipërisë janë Mali i Zi në pjesën veri-perëndimore, po ashtu edhe në veri. Me Maqedoninë e Veriut kufizohet në lindje, me Greqinë kufizohet në jug-lindje, ndërsa sipërfaqja totale e Shqipërisë është 28 mijë e 748 kilometra katrorë,”- thotë mësuesja.

Shiko në minutën 2:08

Ndërkohë që e përmend se me Malin e Zi kufizohemi në Veri-Perëndim dhe në Veri, disa herë..JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here