Votoni/ Eni, Olta, Tea, apo Kristi, kush doni të largohet të martën nga BBV?

Të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP janë Eni, Olta, Tea dhe Kristi. Cili është banori që do donit të largohet të martën?

 

Kush doni të largohet të martën nga BBV?

  • Eni
  • Olta
  • Tea
  • Kristi