Produksioni hesht sërish, ja shkelja e rradhës që bëri Olta!

Deri tani nuk kemi pare gje tjeter veçse nje produksion qe ecen me dy standarte. Nese Luizi shkel rregullat merret lupa dhe shihet çdo gje, ndersa nese keto rregulla i shkel Olta, produksioni ben sikur nuk i shikon.