ROZË(Video) Debat i madh në ‘Big Brother’, mes dy vajzave: Unë nuk them lävirè për të fituar para

Xhuli dhe Mbresa janë rikthyer sërish në a rmike, teksa kanë degraduar me ofendime. Ato ishin në oborr dhe debati i tyre ka shpërthyer me tone të larta.

Madje Mbresa në një moment ka përmendur termin “la vire”, duke i thënë Xhulit se nuk ka nevojë t’ia thotë si fjalë për të treguar se si vërtet e sheh në lojën e saj.

“S’kam nevojë askujt t’i them ‘l avi re’ për t’i fituar 200 mijë euro”, i ka thënë ajo Xhulit.