Kush do lërë sonte shtëpinë? Zbulohet vendimi i “Vëllait të Madh”

Ka filluar pak më parë prime i radhës dhe si cdo natë tjetër edhe sot do jetë një natë e gjatë më shumë dinamika për t’u diksutuar për shkak të ndodhive të fundit në shtëpi.

Kujtojmë se sot vazhdon akoma televotimi për banorin më të preferuar dhe mësohet se sonte s’do ketë asnjë eleminim.

Tre ose katër banorët më pak të preferuar nga publiku do shkojnë në nominim për të shtunën dhe njëri prej tyre do lërë shtëpinë.

Ndërkohë sot do ketë një surprizë të bukr për Tanin dhe një tjetër surprizë për gjithë banorët ku do jenë të ftuar aktorët e Portokallisë.

Ndërkohë Arbana ka mbledhur vajzat te dhoma e surprizave per te sqaruar ate qe ndodhi dje me lojen dhe nervozizmin e Kiares me Luizin. Arbana mori fjalen: Ky ishte misioni i fshehte qe iu dha Ermiones, nje loje qe u ndal shpejt sepse Kiara nuk u ndje mire. Cfare ndodhi Kiara?

Kiara: “Per momentin nuk e di jam pak si e mpire. Per shkak se nuk kane qene dit fort te lehta normalisht edhe per maredhenien qe kam me Luisin dhe situaten qe kalojme here pas here mes nesh…