Diskuton me Shpatin se çfarë do bëjë sikur mos të fitojë çmimin e parë, Luizi: O e fitojë o s’ka

Teksa po bisedonte me Shpatin, këngëtari tha se nëse do e zbulojë se nuk e fiton ‘Big Brother’, ai do e lë menjëherë shtëpinë.

I pyëtur se çfarë do të bëjë nëse nuk arrin ta fitojë “BBV”,Luizi tregoi se do të largohet menjëherë për në Amerikë.

Pjesë nga biseda: Luizi: Nëse e di që nuk e fitoj Big Brother dal që sot. Dal që sot, e lë. Kam inat me vete, o me e fitu o s’ka. Me

Shpati: Çfarë kushti i ke vënë vetes? Luizi: O e fitoj o s’ka. Veç me e fitu Shpati: Po nëse nuk e fiton? Luizi: Kam thënë nësë e fitoj, do rri në Shqipëri, po nuk e fitova, avionin e në Amerikë.shih videon

Për Luizin dhe Kiarën, ka qenë një mbrëmje e gjatë edhe ajo e djeshmja, pasi në orët e para të mëngjesit të së enjtes ata janë sqaruar dhe këngëtari i ka kërkuar falje moderatores duke i shprehur se nuk mund të rrijë dot pa të, por i ka treguar dhe frikën e tij të madhe.

Luizi i tha Kiarës se nuk do të donte ta vinte k urrë në atë pozitë dhe se është personi i fundit që do i bënte keq. Por Kiara i tha se ka f rikë se ai do përsërisë të njejtën gjë.