Luizi i kërkon ndihmë Kiares ajo i kthehet: Jo, koka bën koka pëson, ndihmoje veten tënde

Raporti mes Kiares dhe Luizit po pëson luhatje që prej gati një jave, Luizi është ai që i kërkon Kiares ta falë ndërsa Kiara edhe pse thote se e pranoi kërkim faljen nuk mund ti kthej ndjenjat si me buton.

Ajo i ka kërkuarj Luizit që të shkojnë me hapa të ngadaltë për ta parë nëse me të vërtetë ai ka ndryshuar pasi sipas saj frikësohet që një gjë e tillë sic ishte rasti i lavamanit melojën e sekreteve mund ti ndodhë prapë, shkruan InfoKosova.

Tashmë ata janë mjaft larg mes vete megjithëse po flasin por jo sic ishin në fillim, Luizi i kërkoi Kaires që ta ndihmoj ta fitoj lojën e vallëzimit duke i folur bukur si më parë e duke e përqafuar por Kiara nuk pranoi.

Ajo i thotë se koka e bën koka e pëson me nënkuptimin që duhet vetë ta zgjedh problemin që ka bërë, Luizi është prekur mjaft shumë nga këto fjalë dhe largohet i mërzitur nga Kiara./InfoKosova/Shiko videon:
Video Player