Kiara i bën qejfin vetes për lidhjen me Luizin: Njerëzit kanë thënë “Yyy ç’do kjo me këtë”

Hyrjet e reja në shtëpinë e ‘Big Brother VIP Albania’ kanë sjellë larmishmëri e shumë ngjyra. Banorët e vjetër po njihen me ato të rinjtë dhe e anasjellta.

Secili prej të gjashtëve kërkon të dijë diçka më shumë për mënyrën sesi funksionon bashkëjetesa e sesi janë marrëdhëniet mes banorëve. E kështu bënë! Mëngjesi i sotëm i gjeti banorët në oborr, duke biseduar me njëri-tjetrin.

Kiara, ishte duke biseduar me Fotininë, një nga banoret e reja, për lidhjen e saj me Luizin. Ajo i shpjegoi se kishte shumë pasiguri sesi do pritej nga jashtë lidhja e saj, mirëpo sipas Kiarës, mori siguri të plotë pas takimit me të atin.

Por Kiara, tregoi se mund të kishte edhe reagime të çuditshme nga jashtë, e një prej tyre mund të ishte: Yyy, ç’do kjo me këtë? (duke iu referuar Luizit).

‘Kur erdhi babi mora një lloj mbështetje, se thashë obobo si e marrin, se këtu janë shumë ndryshe gjërat. Ti e the vetë. Se mund të thonë yyy ç’do kjo me këtë e zëmë”

Me 6 hyrjet e reja duhet pranuar që BBV është bërë shumë herë më i bukur dhe pse nuk kanë kaluar shumë kohë nga ardhja e banorëve të rinj, por po thyhet ajo monotonia e shtëpisë.