U fut në ‘Big Brother’ dhe bëri namin, Elvis Pupa: Më mirë këtu se në shtëpi me gruan

Qetsor Ferrunaj, ish-banor i Big Brother Vip dhe fitues i edicionit të dytë të Big Brother, është banori më i ri i shtëpisë.

Fotini Derxho, ish banore e formatit të Big Brother është banorja e pestë me e re e shtëpisë. Pak më vonë do zbulohet edhe banori i fundit.

Jori Delli është banorja më e re e Big Brother Vip. Ajo u prezantua përmes një kërcimi sensual me trupën e baletit të Top Channel.

Tre muaj më parë, e ftuar në emisionin “Top Arena” në Top Channel ajo shprehu dëshirën për të qenë pjesë e formatit të Big Brother Vip.

Sabiani banori më i ri i shtëpisë së Big Brother Vip. Tashmë ai do jetë i pranishëm dhe do shohë nga afër raportin mes vajzës së tij dhe Kristit.Ndonëse skeptik nga ekrani, do shihet në shtëpi se si do sillet ai përballë kësaj situate. Elvisi tha dua të rri shumë se nuk durohet gruaja në shtëpi, shpëtova.