Tregoi gjininë e fëmijës që pret, Fifi tregon edhe emrin e veçantë

Fifi dhe Adisi do të bëhen së shpejti me djalë. Gjininë e bebit e zbuloi së fundmi Fifi me dy foto të postuara në rrjete sociale ku tregoi barkun e rrumbullakosur teksa Adisi e pikturonte me bojë blu.

Këngëtarja është në javët e fundit të pritjes së ëmbël dhe mesa duket ka vendosur edhe për emrin e bebit.

“Prive” raporton se Fifi ka zgjedhur emrin Nino për djalin dhe këtë ia ka thënë rrethit të ngushtë.

Pak para lindjes, Fifi vendos emrin e djalit