“Çfarë janë këto lojëra?”, Jori tenton të prekë Luizin, ky i fundit i kthehet keq

Jori është treguar shumë e afërt me Luizin, dhe anasjelltas, aq sa audienca filloi të shihte një romancë të mundshme mes tyre.

Mirëpo për Luizin çdo veprim ka qenë në kontekstin e miqësisë e këtë gjë e vërtetoi sot.

Modelja shkoi dhe e preku Luizin nga shpatullat teksa ai po lante enët, mirëpo duket se reagimi i tij nuk ishte aspak ai që priste.