Çfarë ndodhi? Efin nuk e lejojnë të jetë në spektaklin e Big Brother, publikohet momenti

Big Brother është ndër formatet më të pëlqyera në vendin tonë. Personazhet pjesëmarrëse kanë fituar simpatinë dhe vëmendjen e publikut, duke i mbërthyer para ekranit me orë dhe ditë të tëra.

Efi, ditë më parë tha se nuk është lejuar të hyj në studion e Big Brother, për arsyeje e vonesës 5 minuta. Por Efi u pa të jetë në paraskenë para se të fillonte spektakli.

Në emisionin E diell, të transmetuar të dielën, derisa Beniada dhe Argjira po intervistonin Arbër Bytyqin, shihet Efi e rregulluar tek sa vrapon drejt studios, dersa ate nate nuk e pam ne Prime dhe kjo ngre disa dyshime.

Por si duket ky vrapim, nuk i shërbeu edhe shumë pasi ajo nuk u lejua të vazhdoj edhe pse ishte e rregulluar, po ate nate Efi hodhi edhe disa story ku shihej se ishte bere gati per Prime, ndersa edhe Tea ishte vonuar disa ne njerin nga Primet por pas marketingut te pare ju bashkua studios.