Shtëpia e ‘Big Brother VIP Albania’ është mbushur me banorë e debatet

Qetsori u tregoi Shpatit dhe Antonelës, se kishte pasur një “përplasje” me Luizit. Ai u tha se i kishte shprehur Luizit që mund të dalë Sabiani nga shtëpia, sepse mund të gabojë për shkak të emocioneve, ndërsa ky i fundit kishte treguar këngëtarit.

Qetsori: Dy biseda bëra me Luizin dhe i thashë “do dali Sabi” dhe u mërzit, u kapëm. Ah patët një bisedë. Qetsori: I thashë Luizit mund të dalë Sabi sepse mund të gabojë për shkak se është I ngarkuar emocionalisht.

Antonela: Duke ia thënë ai ngarkohet edhe më shumë. Duhet të përpiqemi ta ç’ngarkojmë.Qetsori: Po unë ia thashë Luizit dhe ai masakarai shkoi, ia tha. Ai më tha hajde këtu, shkova dhe i thashë që po.

Shtëpia e ‘Big Brother VIP Albania’ është mbushur me banorë e debatet mes tyre nuk kanë të munguar. Më i freskti, ndodhi paraditen e sotme, mes Sabianit dhe Qetsorit, e shkak u bë një fjali e treguar nga Luizi. Ky i fundit, i tregoi Sabianit atë që Qetsori kishte thënë për të.

Sipas Luizit, Qetsori kishte thënë se Sabiani mund të eliminohet, pasi do gabojë. Pasi i vuri të dy përballë njëri-tjetrit, Qetsori e pohoi sërish atë që tha më herët. Sabiani u ndje i fyer, madje i kërkoi që të mos fliste më për të.

Nga ana tjetër, Qetsori shtoi se ky është mendimi i tij e se nuk e ndryshon dot. Sabiani ngriti pyetjen se mbase banori i ri di diçka më shumë, por Qetsori tha se nuk di asgjë por sipas asaj që shikon, Sabi rrezikon më shumë të largohet.

Previous Post