U fut në shtëpinë e ‘Big Brother’ sërish/ Kristi kishte biletën e kthimit

Olta, Kristi dhe Armaldo ishin në nominim dhe njëri prej tyre la sonte shtëpinë e “Big Brother VIP”. Bëhet fjalë për Kristin, i cili hoqi dorë kështu nga çmimi i madh pas më shumë se 70 ditësh.

Mbetet të presim nëse Kristi ka biletë kthim, por ai pati biletën e kthimit dhe do jetë në shtëpi.