I numëruan të dashurit dje , flet Luizi: Nuk më intereson Kiara ka pasur një jetë para meje

Në informacionin që iu transmetua mbrëmë Kiarës ishte përfshirë një lajm për Butrint Imerin dhe një tjetër për Ronin Kokën, i cili është përfolur si i dashuri i moderatores. Mirëpo, nëse mendoni se Luizi është prekur nga këto lajme, e keni shumë gabim.

Luizi e thotë troç: Nuk më intereson çfarë ka

Gjatë një bisede me banorët, ai është shprehur se nuk i intereson çfarë ka bërë Kiara para se të njihej me të pasi ajo ka jetuar dhe është mëse normale. Këngëtari ka shtuar se atij i intereson vetëm pjesa pas 24 Dhjetorit.

“Ja kam thënë dhe Kiarës. Unë mërzitem për çfarë mund të ndodhë nga data 24 Dhjetor e këtej, se ça ka ndodhur më përpara…ti nuk ke ardhur nga qielli, ke pasur një jetë, ke pasur një lidhje, dy, tri, pak rëndësi ka. Nuk e kam ndërmend as t’ja numëroj as ti them qysh, kur, si, tek. Do me fol vetë se ka ndonjë traumë, ndonjë siklet, ndonjë ankth?

Ma thuaj se ndoshta lirohesh, është pjesë e saj. Ama çfarë ka pasur ka pasur. Unë nuk jam i kulluar, për t’i kërkuar llogari asaj unë duhet të jem i kulluar për vete. Mua ajo nuk më ka njohur atëherë, ne nuk i jemi premtuar në lindje njëri-tjetrit. Jemi njohur me 24 Dhjetor, është mëse normale që mua kur i dëgjoj ato gjëra qejfi nuk më bëhet, mërzitem por jo me të, por me situatën që krijohet”, ka thënë Luizi.

Luizi e thotë troç: Nuk më intereson çfarë ka