(Video) ”Ti Olta s’je nënë”, pas kësaj i kthehen kundër Kristit: Ti ke probleme psikologjike

Armaldo dhe Kristi patën një debat të nxehtë mbrëmjen e djeshme. Maestro i tha Kristit se ky i fundit ka problem psikologjike që i janë shkaktuar nga qendrimi në shtëpi.

Ai i tha Kristi se është dobësuar shumë dhe se ka nevojë të shëndoshet kur të dalë nga shtëpia. Fjalët e rënda acaruan rënë Kristin, i cili i tha Armaldos se sapo zhyti veten edhe më keq me deklaratat e tij për të.