Luizi zbulon emrin se kush eliminohet sonte

Nga dy çiftet e zgjedhura, publiku do përzgjedhë njërin çift më pak të pëlqyer dhe ky çift, pra dy banorë, do shkojnë në nominim “kokë më kokë”. Pra, vetëm njëri çift shkon në nominim.

Nita zgjodhi të dërgojë në nominim Qetsori-Kristi dhe Olta-Kiara.

Ndërkohë që sonte në Prime ende është duke vazhduar votimi për eliminim.

Derisa, gjatë debatit Luizi u përgjigj mjaft i sigurt se ai që do të eliminohet është Qetsor