“Në Shkodër e kanë frikë Luizin, ndërrojnë krah kur kalon ai

Në një bisedë ditën e sotme në shtëpinë e Big Brother VIP, Gerti, Lorenci dhe Luizi kanë diskutuar me njëri-tjetrin. Me shaka, Gerti thotë se në Shkodër Luizin e kanë frikë dhe se njerëzit ndërrojnë krah kur kalon ai, pasi edhe Gerti dhe Luizi jane nga i njejti vend nga Shkodra.

Gerti: “Në Shkodër e kanë frikë Luizin. Ndërrojnë krah kur kalon Luizi. Është gangster”.

Lorenci: “Pse më burrë, është që çke me atë punë, kur ka gjë me mua, vjen e ma thotë” Luizi:

“Shko në Dobraç e pyet” Gerti: “Kam pyetur, kam pyetur”.

Sigurisht kjo ishte nje shaka nga ana e Gerit, por per dashuri e pelqim dihet se tashme Luizi ka fituar zemrat e publikut jo vetem ne Shkoder vendlindjen e tij por ne gjithe vendes ku ka shqiptar pasi ata e pelqejne shume per menyren se si luan ne Big Brother Vip Albania per strategjite e tij mahnitese per te dal personi me i preferuar i publikut.

Tashme jo vetem jashte por edhe brenda shtepise e kane kuptuar se Luizi eshte me i forti por vetem Olten e konsiderojne si person i forte bashke me Luizin por sigursisht Luizi eshte shume me larte se sa Olta me i dashur e i preferuar edhe nga publiku edhe banoret.