A ia ka marrë vendin e punës, Arjan Konomit? Ronaldo tregon si është e vërteta

Gazetari i njohur Ronaldo Sharka ishte një nga personazhet më të komentuar në “Big Brother VIP”, ku edhe pas daljes vazhdoi të ishte në vëmendje.

Nga banor në Big Brother në opinionist, Ronaldo Sharka merr rolin e

Por pas kësaj eksperience, Ronaldo ka marrë një rol të rëndësishëm. Ai ka bërë të ditur se do e shohim opinionist në “Përputhen”.

“Sot dhe në ditët në vazhdim mund të më ndiqni në rolin e opinionistit në Përputhen”, shkruan Ronaldo.

Nga banor në Big Brother në opinionist, Ronaldo Sharka merr rolin e