(Video) Do futet në ‘Big Brother’ Ami? Ajo e thotë troç fare përgjigjen

“Big Brother VIP” është kthyer në kryefjalë kohët e fundit dhe një pyetje nëse do të bëhej pjesë e këtij formati, i është drejtuar edhe Amarda Toskës.

A do hyjë Amarda Toska në Big Brother VIP

“Do hyje ndonjëherë në Big Brother?”, u pyet Ami në një intervistë për Amis Beauty.

“Për momentin them jo absolutisht, por kam kuptuar që me kalimin e kohës edhe pse pyetja është e njëjtë përgjigjet ndryshojnë kështu ku i dihet”, u përgjigj ajo.