ANADERM-Ne jemi të përqendruar në përsosmëri

Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronari i klinikës Anaderm Shaip Muja.

Zyrtari Naser Ibrahimi informoi për shërbimet që OAK ofron për bizneset anëtare, duke u fokusuar në çështjet e trajtuara dhe të zgjidhura me sukses..

Klinika Anaderm është Spital Special për Kirurgji Estetike. Tashmë kjo klinikë që është e specializuar eksluzivisht në kirurgjinë estetike ka dy qendra në Prishtinë. Njëra nga qendrat tona ndodhet në lagjen ‘Bregu i Diellit’, ndërsa qendra e dytë në lagjen ‘Veternik’ të kryeqytetit. Përvoja jonë prej hiç më pak se 15 vjetësh në fushën e trajtimit të dermatologjisë dhe estetikës, ka bërë që të jemi liderë të këtij lloji në vend. Klinika Anaderm udhëhiqet nga specialistja e dermatologjisë Dr Anita Muja, e cila pas vetes ka një staf profesionist të certifikuar ndërkombëtarisht. Rrugëtimi ynë profesional është bërë në bashkëpunim me klientët tanë, përkitazi me nevojat dhe kërkesat e tyre. Një numër i madh i vizitorëve në Anaderm kanë paraqitur kërkesat për shërbim specifik në fushën e kirurgjisë estetike. Prandaj dera e vetme në Republikën e Kosovës për trajtimin profesional estetik dhe atë të mbipeshës mbetet Anaderm. Për më shumë se një dekadë e gjysmë, Klinika Anaderm ka përzgjedhur me kujdes stafin profesional të saj, duke mbledhur disa nga kirurgët kryesorë në botë, secili prej tyre ekspert në fushën përkatëse.

Përzgjedhja e tyre është bërë me qëllim për të siguruar një gamë të plotë të procedurave të kirurgjisë kozmetike në klinikën tonë. Të gjitha operacionet tona kryhen në një vend, në objektin i cili ka një lokacion mjaft të përshtatshëm në kryeqytet, Prishtinë. Ne jemi shtëpi për specialistë në liposuction, shtim të gjirit dhe një gamë të gjerë të trajtimeve të fytyrës dhe trupit. Ne jemi gjithashtu pionierë në fushën e qelizave burimore dhe ofrojmë një grup të procedurave si ato minimale invazive të cilat na bëjnë të jemi në avantazh në treg, meqë të tillat janë të padisponueshme në çdo klinikë tjetër. Ciladoqofshin arsyet tuaja personale, Klinika Anaderm do t’ju ofrojë konsulencë, teknikat dhe lehtësirat për trajtimin që është i nevojshëm për ju. Ne besojmë dhe kemi treguar rezultate të shkëlqyera, dhe nivel të jashtëzakonshëm të shërbimit. Rezultatet tona janë të natyrshme dhe të qëndrueshme. Ato kanë treguar se në këto dimensione, mbetemi zgjedhja kryesore për trajtimet e kirurgjisë kozmetike në Republikën e Kosovës.